TTVN wint ruim van SHOT uit Wageningen

In de thuiswedstrijd tegen SHOT 3 heeft Tafeltennisvereniging Nieuwegein (TTVN) knap gewonnen. Met een 9-1 werden de Wageningenaren naar huis gestuurd. Jan Willem Jansen begon met een 5-games overwinning, gevold door een winst in 3 games van John Jansen en een 4 games nederlaag van Danny Hendriks. Met 14-12, 11-7 en 11-7 winnen Jan Willen en John het dubbelspel. In de overige 6 enkelspelen gaven de TTVN-ers geen set meer uit handen en wonnen zo met 9-1, waarmee zij zich na 3 wedstrijden bij de top van de 1e klasse, groep C plaatsten.

In de landelijke B-klasse, poule B versloeg het 1e jeugdteam van TTVN thuis Kluis 2 uit Geleen in een spannend duel met 6-4. De TTVN-ers namen met winst in het dubbelspel een 3-1 voorsprong. Nimrod Rakké verstevigde de voorsprong (4-1), maar achtereenvolgens zagen deborah Jekel, Oscar delissen en Nimrod Rakké hun enkelspelee verloren gaan, waardoor de stand weer op gelijke hoogte kwam ( 4-4). Oscar Delissen zorgde in een grandioze partij voor 5-4 en Deborah Jekel haalde in de slotpartij de overwinning voor TTVN binnen.

Het landelijk C-team zag de thuiswedstrijd tegen TSB uit Beuningen met 2-8 verloren gaan. Martijn de Waal won twee enkelspelen, maar zowel Sharon van Zelderen als Natalia Bednarczyk moesten drie nederlagen accepteren en ook het dubbelspelen ging voor het Nieuwegeinse team verloren.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren