TTVN sluit najaarscompetitie ongeslagen af

De laatste wedstrijd in de 3e klas van de najaarscompetitie tegen het basisteam van Reflex heeft het ongeslagen kampioensteam van TTVN in Maarn met 8 – 2 gewonnen.

In verband met de geboorte van zijn dochter moest kampioen TTVN zonder vaste teamspeler Henny van Horssen afreizen naar Maarn voor hun laatste competitiewedstrijd tegen Reflex 1. In deze wedstrijd kwam het Nieuwegeinse team met Ruud Oosthoek wederom als invaller nauwelijks in de problemen. Ruud Oosthoek begon wel met een afgetekende nederlaag tegen de sterke van Schaik maar Harry Eleveld en Wim Kielen hadden geen enkele moeite met hun Maarnse opponenten. Dit keer werd zo waar ook het dubbelspel door het gelegenheidskoppel Eleveld en Kielen in drie games gewonnen en Ruud Oosthoek won ook zijn tweede set.

In de negende partij moest Ruud Oosthoek met 11-8 in de vijfde game het 2e punt aan de gastheren laten. In de laatste set haalde Harry Eleveld in een redelijk spannend duel met 14-12 in de vijfde game zijn hattrick en het achtste punt voor zijn team binnen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren