TTVN goed in de returns!

Tafeltennis Vereniging Nieuwegein (TTVN) is goed de tweede helft van de Najaarscompetitie ingegaan. De TTVN mannen wonnen hun uitwedstrijd in Soest met dezelfde cijfers als aan de start van de competitie met 6-4. Kopman Martijn Heidema bleef in deze wedstrijd met drie overwinningen ongeslagen. De jonge Rob Seldenrijk en Jan Willem Jansen scoorden in het enkelspel ieder één punt en ook het dubbelspel was voor de TTVN-ers.

De vrouwen deden het ook een stuk beter dan in hun thuiswedstrijd. Werd toen met dubbele cijfers verloren, nu leden de TTVN vrouwen in Tilburg tegen Irene 2 de kleinst mogelijke nederlaag met 4-6. Lisette Schuurhof won twee partijen, Anita van Dijk bracht met één overwinning in het enkelspel en samen met Lisette in het dubbelspel de stand op de 4 punten voor TTVN, terwijl Sandra Dubbers met lege handen bleef.

Het succesvolle jongensteam in de hoogste landelijke A-klasse had thuis met 7-3 gewonnen van Getavé. In Gendt werd het een 6-4 overwinning voor de TTVN-jongens. Rob Seldenrijk scoorde in het enkelspel driemaal, Max van Amerongen scoorde twee punten en Jesse Coljee zorgde voor één punt. Rob en Max wonnen samen het dubbelspel voor TTVN. Met deze kleine overwinning versterkten zij hun koppositie in groep C, mede omdat hun naaste concurrenten TAVERZO uit Zoetermeer en Scyedam uit Schiedam met 5-5 gelijk speelden. Met 43 punten voeren zij nu de ranglijst aan. Taverzo staat met 34 punten op de tweede plaats. Jongens 2 stevent in de landelijke B-klasse overduidelijk op het kampioenschap en de promotie naar de landelijke A-klasse af met hun uitoverwinning van 10-0 tegen SVN in Naaldwijk.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren