Tafeltennisvereniging Nieuwegein houdt aansluiting

Werd in de 1e helft van de competitie nog thuis met 7-3 van UTTC 2 uit Utrecht verloren, dit keer slaagden de mannen van TTVN, uitkomend in de 1e klasse groep D, uit in Utrecht een 5-5 gelijkspel af te dwingen. Door verlies van Paul Oostveen en Danny Hendriks en in het dubbelspel keek het team uit Nieuwegein na 4 partijen wel tegen een 3-1 achterstand aan. Alleen Jan Willem Jansen won zijn eerste enkel, maar daarna wonnen zowel Oostveen, als Jansen en Hendriks hun tweede enkel, waardoor de stand 4-3 in het voordeel van TTVN kwam. Jansen verloor zijn laatste enkel, maar terwijl ook Hendriks zijn laatste enkel verloren zag gaan, zorgde Paul Oostveen voor het gelijkmakende vijfde punt. Na 7 ronden behoudt TTVN met 33 punten aansluiting bij de middengroep in hun poule met 10 punten voorsprong op WIK uit Kockengen, dat op de laatste plek staat.

In de 1e klasse, groep B, van de duocompetitie won TTVN 1 met Jan Willem Jansen en John Jansen met 4-1 uit bij Hilversum van Hilversum 1. Alleen Jan Willem Jansen zag zijn laatste enkel verloren gaan.

Het landelijke jeugdteam van TTVN moest thuis in sportzaal De Waterlelie aantreden tegen Hilversum 1 zonder de zieke Douwe Peper, die vervangen werd door Milo van Wierst. Ondanks best een sterk optreden van Milo kwam hij niet tot winst. Bij TTVN won Luuk van Amstel driemaal en Oscar Delissen tweemaal. Het dubbel van Luuk en Oscar ging voor de Nieuwegeiners verloren.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren