SV Geinoord nog vaster onderaan in de competitie

De situatie begint er voor SV Geinoord steeds minder rooskleurig uit te zien. Afgelopen zaterdag werd opnieuw verloren bij Sparta Nijkerk, nu met 3-1. De Nieuwegeinse voetbalclub begon met alle goede bedoelingen aan de wedstrijd maar na drie munuten raakte Geinoord al op achterstand doordat de defensie van Geinoord veel te slap ingreep op een aanval waardoor Sparta Nijkerk 1-0 scoorde.Geinoord verwerkte de vroege domper echter prima. Nadat Andy van Vliet al een keer voorlangs had geschoten, was het in de 24ste minuut toch raak. Een snelle uitval via Mark Daalderop bracht de bal bij Daan van der Valk en zijn kopbal betekende de gelijkmaker: 1-1. De ploeg van trainer Bert van Sas probeerde door te drukken en de voorsprong zat in de lucht. In de 33ste minuut viel de treffer echter aan de andere kant. Op het randje van buitenspel kon Lopes Dinis Magalhaes doelman Bas van Stralen voor de tweede keer passeren. Toen het kort na rust via Raoul Henar zelfs 3-1 werd, was het voor Geinoord over en uit en werd de ploeg nog vaster op de laatste plaats gedrukt met zes wedstrijden gespeeld en drie punten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren