Succesvolle 2e Herfstdrive bij BCN

Met buiten herfstachtig weer heeft Bridgeclub Nieuwegein (BCN) voor het tweede jaar haar Herfstdrive georganiseerd. Met bijna 100 deelnemers was het een zeer gezellige drive. Naast bridgers van de eigen en onliggende clubs waren er ook veel recreatieve bridgers. Er waren bridgeparen, die al vele jaren samen spelen. Maar er waren ook spelers, die het bridgen eervorig jaar hebben geleerd op een van de cursussen gegeven door Bridgeclub Nieuwegein.

Winnaars met een score van 63% zijn geworden Cisca Jongerius en Tini de Jong. De 2e prijs ging naar Jan Taat & Theo Horsten met 62%. Eén van de oudste deelnemers van ver in de 80 en eindigde op de 10 plaats (57%). De jongste deelnemer was de 15-jarige Pieter van der Meulen, die er met de 4e prijs vandoor (60%) ging.

Mede dankzij de steun van 19 Nieuwegeinse bedrijven waren er mooie prijzen en een goede verzorging. Het spelen vond plaats in een goed verwarmde tent bij atletiekvereniging Atverni op Sportpark Galecop. Bridgeclub Nieuwegein wil volgend jaar november de 3e Herfstdrive organiseren.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren