Sportvrouw van het jaar 2002 zeer succesvol

De Nieuwegeinse Rebekka Kadijk heeft met haar partner Marrit Leenstra haar eerste toernooizege op de World Tour beachvolleybal behaald. Het duo won de Chinese Open in Lianyungang. In de finale won het Nederlandse koppel van het Duitse duo Susanne Lahme en Danja Müsch met 21-15, 17-21 en 15-13.

Tot nu toe waren Kadijk en Leenstra nog niet verder gekomen dan de vierde plek. Die prestatie boekten zij vorig jaar in Osaka en in Rhodos. In 2001 werd ook een vierde plaats gehaald, in Fortaleza.

Aankomend weekend is er in Nieuwegein ook beachvolleybal te bewonderen. Hou dezepagina in de gaten!!!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren