Scooterbestuurder gewond

Een scooterbestuurder raakte op dinsdag 9 april gewond bij een aanrijding met een auto. Rond 21.40 uur reed een 57-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Structuurbaan. Hij sorteerde rechts voor om rechtsaf de Malapertweg op te rijden. Rechts achter hem reed echter een 18-jarige scooterrijder uit Nieuwegein, die rechtdoor wilde rijden.

De scooterbestuurder botste tegen de rechterzijkant van de auto en kwam ten val. Hij liep daarbij letsel op aan zijn hand. Een ambulance bracht hem naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Scooterbestuurder gewond

Een scooterbestuurder botste op maandagmiddag 31 januari tegen een vrachtwagen en raakte gewond. Rond 12.25 uur reed een 19-jarige jongeman uit IJsselstein over de Noordstedeweg. Voor hem reed een vrachtwagen bestuurd door een 22-jarige man uit Sambeek. Vlak voor de tunnel remde de vrachtwagenchauffeur. De scooterrijder kon niet meer op tijd remmen en botste tegen de achterzijde van de vrachtwagenchauffeur. De chauffeur merkte de aanrijding kennelijk niet en reed door.
De IJsselsteiner liep letsel aan zijn hand op. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De agenten achterhaalden de vrachtwagenchauffeur bij Cityplaza. Hij verklaarde inderdaad net op de Noordstedeweg te hebben gereden, maar niets van een aanrijding te hebben gemerkt. De vrachtwagen bleek daarbij geen schade te hebben opgelopen. De partijen hebben onderling gegevens uitgewisseld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren