Oliebollen Tennis Dubbeltoernooi

De LTV Nieuwegein organiseert gedurende de kerstperiode een tweetal kersttoernooien in Nieuwegein en wel het:

Oliebollen Tennis Dubbeltoernooi en het

K-5 Jeugd Ranglijsttoernooi

In de categorieën 3 –3/35+ – 5 – 5/35+ – 7/18+ – 7/35+ – 9/18+ – 9/35+ van het Oliebollen Tennis Dubbeltoernooi wordt er gedurende het voorweekend van 20/21 december 2003 gestart in poules van 3, terwijl de nummers 1 en 2 van de poules doorgaan op een afvalsheet. Iedereen speelt dus minimaal 2 wedstrijden. De finale’s worden gespeeld op 4 januari 2004.

Voor de deelnemers ligt een aantrekkelijk prijzenpakket klaar terwijl er na de kerstdagen gratis dagverse oliebollen uitgedeeld worden. De prijzen zijn ter beschikking gesteld door o.m. de sponsoren van het toernooi.

Het K-5 Jeugd Ranglijsttoernooi in de categorieën t/m 8-10-12 en 14 jaar wordt verspeeld in poules van 3 of volgens een afvalsheet met een verliezersronde. Het jeugdtoernooi start op 27 december met de finale’s op 4 januari 2004.

De deelnemers aan het Oliebollentoernooi, kunnen dit toernooi gebruiken om gedurende de winterperiode hun tennis op peil te houden, waarbij het gezelligheidsaspect een grote rol speelt.

Voor het Jeugdtoernooi is het een goede gelegenheid voor de selectie-jeugdspelers van de diverse verenigingen hun sterkte te meten met de jeugdspelers die deelnemen aan de KNLTB-selectietraining. Inschrijfkaarten zijn verkrijgbaar bij de Nieuwegeinse Tennisverenigingen, de Heidehal en BTTS Racketshop te Utrecht. Maar men kan ook inschrijven via het internet.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren