Nominaties Superpit 2001 bekend

In december 2001 zal voor de zeventiende achtereenvolgende maal in Nieuwegein de SUPERPIT voor vrijwilligerswerk worden uitgereikt. Deze prijs voor een Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie bestaat uit een hand vervaardigde trofee door een Nieuwegeinse kunstenaar en een geldbedrag. Het geldbedrag voor de winnaar bedraagt een som van f 2.500,- en tevens een bedrag van f 500,- voor de overige vier genomineerde organisaties. Dat alles is mogelijk omdat de organisatie van de Superpit, het Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein, een overeenkomst heeft gesloten met de plaatselijke Rabobank.

De “SUPERPIT 2001” blijft echter een prijs voor een Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie. De vijf genomineerde projecten zijn: Eetcafe de Boog, Huurdersvereniging Boerderij Bos, Scouting Jan van Hoof, Nieuwegeinse Sportstichting Samen Verder en het project ‘Fondswerving t.b.v. restauratie Barbarakerk’.

De jury gaat binnekort gesprekken aan met de genomineerden en komt op 29 november weer bijeen waarna beslist wordt wie uiteindelijk de “SUPERPIT 2001” krijgt uitgereikt op vrijdag 7 december 2001 tijdens het Vrijwilligersfeest door burgemeester de Vos in het Nieuwegeins Business Center.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren