Nieuwegeiner met 850 ug/l in zijn bloed aangehouden

Een bestuurder uit Nieuwegein is in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 november aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een aanrijding.

De politie werd omstreeks 03.10 uur gebeld dat een automobilist een aanrijding had veroorzaakt en met zijn auto langs de vangrail op de Rijksweg A2 stond. Ter plaatse zagen agenten een voertuig op het terrein van het benzinestation ter hoogte van de afslag IJsselstein staan. De auto was beschadigd en de bestuurder lag languit over de voorstoelen. Een aantal getuigen verklaarden dat zij de bestuurder al spookrijdend vanaf de afrit zagen rijden hierbij reed hij tegen een vluchtheuvel en werd zijn auto gelanceerd en kwam tegen de vangrail tot stilstand.

Op het moment dat de agenten de bestuurder wilden aanspreken roken zij een sterke alcohollucht bij de man. Na een eerste blaastest werd hij aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Op het bureau wees de ademanalyse 850 ug/l uit. Zijn rijbewijs werd ingenomen en met een proces-verbaal en een rijverbod van 10 uur werd hij naar huis gestuurd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren