Nieuwegeiner beroofd in Utrecht

Zaterdagavond rond 20.30 uur is een 18-jarige man uit Nieuwegein in de tram ter hoogte van het Westplein beroofd van zijn goederen.

De berover rende de tram uit en het slachtoffer ging erachter aan, maar werd door een tweede dader tegengehouden waardoor de Utrechter kon ontkomen. Later die avond kwam de Nieuwegeiner de dader met een groepje jongens weer tegen in het uitgaanscentrum en wilde de politie bellen. De vermoedelijke dader zag dat het slachtoffer hem herkende, liep op de Nieuwegeiner af en gaf hem een vuistslag in zijn gezicht en rende vervolgens weer weg. Het slachtoffer belde daarna de politie en gaf het signalement van de dader door.

Een politieagent op een mountainbike zag bij het streekbussenstation een jongeman die aan het signalement voldeed. De mountainbiker riep er een opvallende surveillanceauto bij en vervolgens werd de verdachte, een 17-jarige Utrechter, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Op het politiebureau bekende de jongen de Nieuwegeiner te hebben geslagen, maar ontkende de beroving gepleegd te hebben. De politie zet het onderzoek voort. De ouders van de minderjarige verdachte zijn op de hoogte gebracht.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren