Nieuwegein Awards 2013

De voorbereidingen van Nieuwegein Awards 2013 zijn alweer geruime tijd in volle gang. Voor deze editie heeft de organisatie een nieuw concept uitgewerkt. Hiermee beoogt zij dit Nieuwegeinse feest nog aantrekkelijker te maken voor alle inwoners. In de nieuwe opzet is de avond opgesplitst in drie delen.

Het eerste deel wordt een feestelijk en culinair moment voor de sponsoren. Zij spelen een nog belangrijker rol in dit nieuwe concept. Door hun medewerking kan het tweede deel van de avond financieel laagdrempelig worden gehouden voor het publiek. Dit tweede deel zal gewijd zijn aan het vlot en feestelijk uitreiken van de awards ondersteund door wervelend amusement. Het laatste deel van de avond moet, evenals de voorgaande jaren, weer een groot feest worden. Natuurlijk kan dat niet zonder de inmiddels in Nieuwegein zeer populaire show- en coverband Sonny’s Inc. Nieuwegein Awards 2013 wordt gehouden op zaterdag 2 februari 2013 in het NBC in Nieuwegein.

Evenals afgelopen jaren wordt de organisatie van Nieuwegein Awards ook nu weer ondersteund door haar Comité van Aanbeveling. De leden van dit comité zijn prominente Nieuwegeiners uit verscheidene geledingen. Zij treden niet alleen als ambassadeurs van Nieuwegein Awards op, maar kiezen ook gezamenlijk de Nieuwegeiner van het Jaar. Het Comité van Aanbeveling bestaat evenals afgelopen jaar uit mevrouw Betsy de Keizer, de heren Frans Backhuijs, Peter Faber, Dik den Blanken , Pieter van As , Nico Blok en Huub van Baal. Om de gelederen nog sterker te maken is de heer Ton Bothoff, directeur van N.V. Sportinrichtingen Nieuwegein, Merwestein, aangezocht ook zitting te nemen in het Comité. Ton Bothoff heeft graag gehoor gegeven aan dit verzoek.

De afgelopen editie van Nieuwegein Awards stond nog voor een belangrijk deel in het teken van de Meer dan Handen Awards. Dit jaar echter gaan de prijzen weer verdeeld worden onder de bekende categorieën: Nieuwegeiner, Ondernemer, Politicus, Vrijwilligersorganisatie, Kunst- en cultuur, Evenement, Sportvrijwilliger, Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van het jaar 2012. De termijn voor het opgeven van de kandidaten voor de Sportprijzen gaat vanaf 1 november van start.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren