Nieuwe trainer HV Nieuwegein

Het komende seizoen zal Kees Toonen de damesselectie van HV Nieuwegein gaan trainen en coachen. Als trainer/coach omschrijft Kees zichzelf als fanatiek en met een grote inzet. Binnen de gestelde doelstellingen bereikt hij het liefst het maximaal haalbare. Hij verwacht hiervoor van zijn speelsters dezelfde inzet. Veranderingen wil hij niet stapsgewijs opbouwen, maar in één keer doorvoeren: beter daarna de ‘schade’ opruimen dan langzame stappen maken waarbij veel elementen verloren kunnen gaan. Een speerpunt is voor Kees het ‘sociale gebeuren’. Hij vindt het erg belangrijk dat zowel coach en speelsters, als speelsters onderling, in een goede harmonie met elkaar omgaan.

Behalve het coachen van het eerste damesteam, zal Kees Toonen alle damesseniorenteams trainen en zich bezighouden met ‘de rode draad’ binnen de vereniging: het handbalbeleid van jeugd tot senioren.

Het eerste damesteam zal echter zijn belangrijkste bezigheid zijn. Voor komend seizoen is de belangrijkste doelstelling het samenstellen van een nieuwe selectie, maar daarnaast willen zowel hij als de speelsters van Dames 1 in de tweede divisie eindigen bij de eerste drie clubs.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren