Nieuwe cursusgids Volksuniversiteit is uit!

De nieuwe cursusgids Najaar 2014 van de Volksuniversiteit Nieuwegein is uit en ligt vanaf deze week op alle ontmoetingspunten, zoals bibliotheken en buurtcentra in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Vianen en Vleuten / De Meern.
De (bekende, maar ook nieuwe) cursussen, workshops en lezingen voldoen aan onze doelstelling als volksuniversiteit, namelijk gericht op volwassenen, laagdrempelig en betaalbaar. Het team van vrijwilligers presenteert met trots ons programma-aanbod:

Kunst & Cultuur
Vanwege grote belangstelling van cursisten staat de lezingencyclus “Kunstgeschiedenis” weer op het programma: Altijd al het geheim van Mona Lisa willen weten? Benieuwd naar het verhaal van het Colosseum? Maak kennis met beroemde namen zoals Rembrandt, Caravaggio, Van Gogh, Monet, Giotto en Picasso! Tijdens de lezingen bekijken we de westerse kunstgeschiedenis van de klassieke oudheid tot in de 20ste eeuw. Nieuw zijn de lezingen: De Hollandse Gouden Eeuw en Rome de Eeuwige Stad.

Fotografie, Computer & Social Media
Gezien het hoge aantal aanmeldingen afgelopen jaar staan de volgende cursussen opnieuw op het programma: Fotograferen basiscursus, Fotograferen gevorderdencursus, Website met WordPress en Social Media. Nieuw is: LinkedIn gebruiken om werk / opdrachten te vinden!

Meer informatie
Voor meer informatie en om je in te schrijven kun je terecht op onze website: www.vu-nieuwegein.nl Heb je vragen over ons veelzijdig aanbod bel ons dan van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 13.00 uur op tel. 030-6050782.

Open Avonden
Kom naar de Open Avonden op dinsdag 2 september (voor alle cursussen excl. de talen) en woensdag 3 september (voor de talencursussen) a.s. van 19.00 – 21.00 uur in het gebouw van de Volksuniversiteit Nieuwegein aan de Nevelgaarde 3, 3436 ZZ Nieuwegein en ontmoet onze docenten en vrijwilligers.
Hou voor actueel nieuws onze pagina op de website, op Facebook en op Twitter in de gaten!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren