Nieuw in Nieuwegein: Free Running

De Combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein organiseren deze kerstvakantie ook voor de middelbare scholieren een activiteit. Speciaal voor deze groep: Free Running. Deze stoere clinic vindt plaats op vrijdag 4 januari van 13.00 tot 15.00 uur in ’t Veerhuis.

Free Running is nieuw, stoer en spannend. Het is een sport die op straat is begonnen. Je verplaatst je door middel van salto’s, koprollen en andere sprongen over de straat, muren en daken. Speciaal voor alle 13 t/m 16 jarigen van Nieuwegein hebben de Combinatiefunctionarissen een warme en veilige clinic bedacht: Free Running binnen in de sporthal. Hoe dit precies gaat blijft nog even een verrassing, maar spectaculair wordt het sowieso.

Sinds dit jaar organiseren de Combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein ook sportieve activiteiten voor middelbare scholieren. Zo werd in de zomervakantie een activiteit georganiseeerd met vier Wipe-out banen op het buitenterrein van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Dit, was direct een groot succes! Daarom volgt nu de volgende activiteit. Sylvia de Jong, sportcoördinator bij de NV Sportinrichtingen Nieuwegein: “Ons team gaat voor de middelbare scholieren steeds op zoek naar nieuwe, stoere activiteiten. We laten zo zien dat sport en bewegen ook voor deze jeugd leuk kan zijn.”

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren