Missen bij wielerronde onontbeerlijk

Tijdens de 29e Hornbach Wielerronde van Nieuwegein van 10 t/m 15 augustus zullen 4 rondemissen in een wisselende samenstelling zorgen voor de bloemen en de zoenen voor de winnaars van de dag.

Raquel Huussen (15), Fayette Berkhof (21), Sanne Kenbeek (25) en Séra Oord (21), alle vier net niet de winnaars van de titel Miss City Nieuwegein, zijn van plan hun taak heel enthousiast uit te voeren. In juni vond de groots opgezette missverkiezing plaats op de Markt van City Plaza. Organisator Dirk de Jong van Eethuys “De Buurvrouw” legde het contact met de organisatie van de wielerronde om ‘missen’ te promoten.

De winnares en titeldraagster, de 17-jarige Michelle Banda, is tijdens de wielerronde afwezig wegens vakantie, maar De Jong verzekerde de wielerorganisatie dat de andere vier dames niet voor haar onder hoefden te doen. Na een kennismaking met het viertal kon wielerronde-voorzitter Jules Henrotte dit beamen. De vier rondemissen zullen tijdens het evenement gekleed worden door STEPS mode, gevestigd op Cityplaza.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren