Merwestein Zwemgala 2014

Dit jaar wordt op zaterdag 18 en zondag 19 oktober voor de zesde keer het Merwestein Zwemgala georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen NV Sportinrichtingen Nieuwegein en de Zwemvereniging Aquarijn. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een nationale wedstrijd en een bijzonder toernooi voor zwemmers van alle leeftijden.

De beschikbare faciliteiten van het zwembad van Merwestein, waaronder een apart in- en uitzwembad en elektronische tijdwaarneming, zorgen ervoor dat er goede prestaties kunnen worden geleverd. De aanwezigheid van een elektronische tijdwaarneming tijdens dit gala is essentieel. Op deze manier zijn de deelnemende zwemmers instaat om een record te kunnen zwemmen dat erkend wordt door de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwem Bond). Muziek, goed zicht op prestaties en een extra tribune maken dit zwemspektakel af en voor de toeschouwers een ware beleving. In de ontvangsthal zal op zondag Sportemotion aanwezig zijn voor de verkoop van zwemartikelen, zoals badkleding.

De organisatie verwacht dit jaar weer ruim 330 zwemmers, afkomstig van 28 verschillende nationale verenigingen. Voor individuele zwemmers zijn veel medailles en voor de beste ploeg is de Merwestein Zwemgala wisselbokaal te winnen. Afgelopen jaar heeft de bokaal in Veenendaal bij VZC E&P gestaan. Wie zal dit jaar de bokaal mee naar huis nemen ?

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren