Maak nu kans op een heerlijk Sushi Lunch!

Sushi´s heel gezond en nu ook betaalbaar in Nieuwegein. In Nieuwegein is een cateringbedrijf opgestaan dat zich als doel heeft gesteld om topkwaliteit Sushi´s te leveren tegen uiterst scherpe prijzen.

Sushi4all b.v. is opgericht door twee ervaren ondernemers, Bert van der Zwan en Marcel Jacobs, en richt zich met name op de zakelijke markt in Nieuwegein en omstreken. In het korte bestaan van Sushi4All hebben reeds duizenden mensen kunnen genieten van hun topkwaliteit Sushi´s. De ondernemers hebben reeds VIP feesten mogen cateren van meer dan 1500 mensen maar hebben ook recepties, lunchmeetings en overwerk maaltijden geleverd aan bedrijven in de omgeving. Hun motto is: ‘een topkwaliteit produkt te leveren op een uiterst klant vriendelijke manier’ zegt Bert van der Zwan. Marcel Jacobs voegt daar aan toe dat :’60% van de omzet momenteel gerealiseerd wordt door bedrijven welke via andere Sushi4All klanten gehoord hebben over ons produkt’. Het is duidelijk dat deze ondernemers een behoefte in de regionale markt invullen en dat heel goed doen. Indien u meer informatie wilt ontvangen over Sushi4All kunt u een email sturen naar info@sushi4all.nl. U ontvangt dan een o.a een menukaart en een smakelijk introductieaanbod.

Sushi4all BV biedt de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein de mogelijkheid om een sushi lunch voor twee personen te winnen of een Sushi party schaal. Beantwoord hier de vragen en onder de goede inzenders wordt wekelijks een Sushi lunch voor twee personen verloot. En aan het einde van juni is als hoofdprijs een Sushi Partyschaal ter waarde van € 37,50 ter beschikking gesteld.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren