Leren schaatsen?

Dat kan in de schaatsklas shorttrack. Kinderen die willen leren schaatsen, hun schaatstechniek verder willen verbeteren of de bochten willen leren schaatsen zijn van harte welkom op de dinsdag van 16.30-17.25. De lessen worden gegeven op de binnenbaan van de Vechtsebanen in Utrecht voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Het uur is bedoeld om kinderen de beginselen van het schaatsen te leren en spelenderwijs in contact te brengen met het shorttrackschaatsen. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven.

Niveau 1: kinderen die nog niet kunnen schaatsen zijn hier van harte welkom om kennis te maken met de schaatssport.

Niveau 2: voor kinderen die al kunnen schaatsen en nu graag de bocht beter willen leren schaatsen. Voor meer informatie kun je bellen met Fiona van Doorn (030-6041940).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Leren schaatsen?

Dat kan in de schaatsklas shorttrack. Vanaf 5 oktober worden er op de dinsdag en / of woensdag van 16.30 tot 17.25 uur gestart met de schaatsklas shorttrack. De lessen worden gegeven op de binnenbaan van de Vechtsebanen in Utrecht voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Het uur is bedoeld om kinderen de beginselen van het schaatsen te leren en spelenderwijs in contact te brengen met het shorttrackschaatsen. De lessen worden op verschillende niveaus gegeven.

Niveau 1: kinderen die nog niet kunnen schaatsen zijn hier van harte welkom om kennis te maken met de schaatssport. Wanneer: dinsdag en / of woensdag van 16.30 tot 17.25 uur.

Niveau 2: voor kinderen die al kunnen schaatsen en nu graag de bocht beter willen leren schaatsen. Wanneer: dinsdag en / of woensdag van 16.30 -17.25 uur. Voor meer informatie kun je bellen met Fiona van Doorn (030 – 60 419 40).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren