Landelijke wegcompetitie skeeleren op de Nedereindseberg

Aanstaande zaterdag vindt op de Nedereindse Berg (bij de Nedereindse Plas) de 8e etappe van de KPN Inline Cup plaats, de landelijke wegcompetitie skeeleren (inline-skaten).

Op het parcours met klim en afdaling verschijnen tal van toppers aan de start. Onder hen zijn Europees marathonkampioen Ingmar Berga, de nieuwe Nederlands marathonkampioen Crispijn Ariëns, die vorig jaar op de Nedereindseberg won, klassementsleider Roy Boeve, Karlo Timmerman en Gary Hekman. Bij de vrouwen vertrekt onder meer klassementsleidster Hilde Goovaerts uit België.
De wedstrijd telt mee als selectiewedstrijd voor het Europees kampioenschap, dat van 30 juli t/m 6 augustus wordt gehouden in Heerde en Zwolle.
 
Er gaan veel regionale rijders van start die op wieler- en skeelercentrum Nedereindse Berg trainen bij Schaatsvereniging Utrecht. Zij strijden om de Mijnten Midden-Nederland Skeelercompetitie. De wedstrijd wordt georganiseerd door Schaatsvereniging Utrecht (SVU) onder auspiciën van de KNSB.
Nadere informatie is te verkrijgen bij Wim Masmeijer van Schaatsvereniging Utrecht, tel. 06-51083649 e-mail willem.masmeijer@gmail.com of bij Huub Snoep, persvoorlichter KNSB, tel: 06-22542818, e-mail h.snoep@knsb.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren