Laatste kans aanmelden sporters voor Nieuwegein Awards 2014

Nog tot en met aankomende zaterdag 30 november a.s. kunt u uw sportkandidaten aanmelden voor de Nieuwegein Awards 2014. Daarna sluit de inschrijving. Zijn er binnen uw sportvereniging of in uw omgeving personen die in aanmerking komen voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent of Sportvrijwilliger van het Jaar 2013 meld ze dan nu aan.

Aanmelden kan via de website van de Nieuwegein Awards. Er wordt ook om een digitale foto van de kandidaat of kandidaten gevraagd. Op de website kunt u onder Programma de criteria voor de aanmelding vinden. Een deskundige jury beoordeelt de prestaties van de kandidaten en kiest per categorie drie genomineerden. De winnaars worden op 1 februari 2014 tijdens de gala-avond Nieuwegein Awards op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Nieuwegein Awards is een laagdrempelig en breed gedragen Nieuwegeins evenement. Familie, vrienden en clubgenoten van de genomineerde sporters, evenals alle andere Nieuwegeiners, kunnen bij de uitreiking en de after-party aanwezig zijn voor slechts € 5,= pp, inclusief twee gratis consumpties.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren