Kom naar de Open Dag van FC Utrecht

De officiële Open Dag van FC Utrecht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 juni. Nieuwegein kent een grote schare van supporters. Van 14.00 uur tot 18.00 uur is er van alles te doen rondom Stadion Galgenwaard. Het hoogtepunt van de dag is de spelerspresentatie op het grote podium. Naast de presentatie van de spelersgroep en technische staf zijn voor het eerst de gloednieuwe FC Utrecht uit- en thuistenues voor het seizoen 2012-2013 verkrijgbaar.

Op het Junior Tiger Kidsplein staan verschillende attracties voor de jongste fans. Entertainment in de vorm van artiesten en modeshows zullen ook dit jaar niet ontbreken. Ook is de FC Utrecht Fanshop die dag geopend, waar een grote variatie aan fanartikelen verkrijgbaar is en zijn diverse sponsors van FC Utrecht aanwezig om de bezoekers kennis te laten maken met hun producten.

Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid tijdens rondleidingen een kijkje te nemen in Stadion Galgenwaard. Na de presentatie van de selectie zijn de spelers en trainers beschikbaar om met de bezoekers op de foto te gaan en om handtekeningen uit te delen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren