Kerstevenement op Biologische Boerenmarkt

Zaterdag 11 december is er weer van alles te beleven op de Biologische markt in Nieuwegein-Zuid. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er veel extra activiteiten. Alle activiteiten hebben met elkaar gemeen dat je er letterlijk of figuurlijk warm van wordt.

De dag begint met het proeven van allerlei lekkere hapjes in een sfeervolle omgeving. De sfeer op deze dag zal extra tot zijn recht komen door de fransman die kastanjes poft, de Barbarakerk die poffertjes bakt, het koor dat kerstliedjes zingt, de workshop die gegeven wordt en het toneelspel van kinderen. Warme wintergeuren komen van de biologische balkenbrij, erwtensoep en de proeverij. Op de vaste kramen zijn bijzondere feestelijke producten te koop met het oog op de naderende kerst.

Op de markt is op 11 december één kraam die net even anders werkt dan alle anderen. Bij deze kraam kan niets gekocht worden. Hier kan alleen iets gebracht worden: allerlei overgebleven en overbodige cadeautjes. De kerstman zelf zorgt er dan voor dat deze bij kinderen gebracht worden die dit goed kunnen gebruiken.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren