Kampioenschap goed voor BSPHolland

Op zaterdag 10 maart werden in Beverwijk weer de door de Judo Bond de Open Kampioenschappen Jiu Jitsu in DUO en Fighting gehouden voor het district Noord Holland. BSPHolland uit Nieuwegein was ook deze keer weer ruim vertegenwoordigd op dit toernooi en behaalde 8 maal goud, 9 maal zilver en 2 maal brons.

Fighting -10 jaar -32 kilo, 1e plaats voor Bridget Zoetemeijer en een 2e plaats voor Romee Roussey. Fighting dames -15 jaar -36 kilo, Isa Roussey 2e plaats, fighting dames -42 kilo Milou van Rijn 2e plaats. Fighting heren -15 -50 kilo Bo Dongelmans 2e plaats. Aspiranten dames -57 kilo Genevieve Bogers Kampioen, Jeniffer Zoetemeijer 2e plaats. Aspiranten heren -73 kilo Rico Struis Kampioen en Manolito Vyent 2e plaats. Junioren dames, Vanity Westra -62 kilo kampioen. Junioren heren: -77 kilo Leroy Kuipers 2e plaats en in de -94 Joey Seijkens een eerste plaats. Bij de senioren behaalde Brian Frowijn het kampioenschap in de -69 kilo.

Bij de DUO wedstrijden behaalden de volgende sporters een podiumplaats: Kiara Lohman/Anita Radings dames min 15 jaar 2e plaats en Zoetemeijer / Roussey behaalden in dezelfde poule een 3e plaats. In de aspiranten klasse behaalden Zoetemeijer / Vyent het kampioenschap in de DUO mix. Bij de heren junioren behaalden Kuipers/Den Heijer het kampioenschap en werden Frowijn/Frowijn 2e.

In Eindhoven behaalde Denise Geerders een knappe 3e plaats op het Nederlands Kampioeschap Judo onder de 15 jaar wat eveneens een hele goede prestatie was.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren