Jiu jitsu toernooi succesvol voor Nieuwegeinse sporters

Op zaterdag 13 oktober werden in Boskoop weer de jaarlijkse jiu jitsu wedstrijden in Duo en Fighting gehouden. Ook dit jaar werd er weer prima gescoord door de jiu jitsuka’s van BSPHolland/CombySport uit Nieuwegein.

In de ochtend werden de Duo systeem wedstrijden gehouden. In de min 10 Duo meisjes/mix behaalden Roussey/Zoetemeyer een 2e plaats en Zoetemeyer/Fuentes een 3e plaats. In de min 15 Duo Mix behaalde het duo mix koppel Roussey/Dongelmans een 2e plaats.

In blok 2 waar de fighting begon behaalden de volgende jeugd jiujitsuka’s de volgende resultaten: In de min 10 jaar behaalden, Leroy Fuentes de tweede plaats in de min 30 kilo, behaalde Romee Roussey een 1ste plaats in de min 36 kilo en behaalde Bridget Zoetemeyer de 2e plaats. In de min 12 jaar, behaalde Job Dongelmans een eerste plaats in de min 46 kilo, behaalde Filip Karkalasev een 2e plaats in de min 38 kilo. In de min 15 jaar behaalden Felicia Fuentes en Milou van Rijn beiden een 3e plaats in de min 52 kilogram. Isa Roussey behaalde een 2e plaats in de min 44 kilo en behaalde Denise Geerders goud in de plus 63 kilo.

Bij de aspiranten (min 18 jaar) behaalde Manoliti Vyent de eerste plaats in de min 73 kilo en in dezelfde klasse behaalde Casper van Rijn brons. In de min 21 junioren behaalde Rico Struijs goud in de min 77 kilo en voor het meedoen om wedstrijd ritme in een tweede categorie, zijnde min 85 kilo resulteerde ook nog eens in een tweede plaats. Olaf van den Bovenkamp behaalde brons in de min 69 kilo.

Bij de senioren behaalde Leroy Kuipers goud net als Daan Meyer, alleen behaalde hij goud in de plus 94 kilo. In de plus 94 behaalde Ray Lapre zilver.

Op 17 november gaan de Jiu Jitsuka’s naarde Open Midden Nederlandse Kampioenschappen waar een internationaal gezelschap van sporters hun opwachting zal maken als tegenstander.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren