Inbreker aangehouden

Zaterdagmorgen omstreeks 00.40 uur kreeg de politie de melding dat er op de Hagestede een man in de tuinen struinde en bezig was, met een aansteker als zaklantaarn, goederen weg te nemen. De politie ging er direct naartoe en trof achter de woningen een 31-jarige man uit Nieuwegein aan.Hij liep met een winkelwagentje vol met koperen pijpen. De politie hield hem aan en bracht hem voor verhoor over naar het politiebureau. Echter, de verdachte wilde op het politiebureau de bus niet uitkomen.Een Hulpofficier van Justitie praatte op hem in en betrad de bus om hem eruit te halen, maar werd geslagen en geschopt. Hierop werd de man door middel van pepperspray onder controle gebracht. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij werd ’s morgens heengezonden.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Inbreker aangehouden

Op dinsdag 24 september is een verdachte aangehouden na een inbraak.

Rond 14.30 uur ontdekte de 37-jarige bewoonster van een woning aan de Landauerdrift dat er in haar woning was ingebroken. De vrouw dacht aanvankelijk dat de inbraak door een buurtgenoot was gepleegd en trapte een raam van de voordeur van die buurtbewoner in. Die bleek echter niet verantwoordelijk voor de inbraak. De vrouw heeft toegezegd de schade aan de ruit te vergoeden.

Buurtgenoten hadden gezien wie de inbraak had gepleegd en gingen achter de verdachte aan. Die vluchtte het dak van een woning aan de A. van Schendelhove op. Daar werd hij door politiemensen vanaf gepraat en vervolgens aangehouden. De man, 38 jaar oud en afkomstig uit Vianen, is naar het politiebureau overgebracht en daar ingesloten. Uit de woning aan de Landauerdrift waren o.a. enige honderden euro’s en enkele sieraden weggenomen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren