Handbalsters Nieuwegein onderuit

De handbaldames van Nieuwegein hebben afgelopen zondag met een nipt verschil verloren van DSVD. DSVD, dat lager staat op de ranglijst, won met 24-23. De dames uit Nieuwegein heeft 13 punten uit 14 wedstrijden. Daarmee zijn de handbalsters goed voor de negende plek in de eerste divisie.

Ook de mannen moesten het weekend afsluiten met een verlies. In Beek moesten de spelers uit Nieuwegein tegen Lions 2, die altijd om de bovenste plaatsen spelen. De wedstrijd werd verloren met 34-20. Aanstaande donderdag mogen de mannen tegen Baarn spelen voor de regiofinale voor de beker.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren