Goud voor Ismaëlle Derksen

Zaterdag 7 november werd de 2e wedstrijd van de breedtesportcompetitie gesprongen in het Pieter van den Hoogenbandstadion te Eindhoven. In een serie van 4 wedstrijden laten de springers in circuitvorm zien wat ze kunnen op de 1 meter, 3 meter, kant/minitrampoline en droog oefeningen. De beste 12 springers krijgen punten voor het verenigingsklassement.In de jongste leeftijdscategorie was het een spannende strijd om de medailles. Ismaëlle Derksen wist alle tegenstanders achter zich te laten en behaalde met 135,5 punten de hoogste score. Daya Bos en Marit Eitjes behaalden geen verenigingspunten.In de D-categorie lukte het de Aquarijners niet om een plaats op het podium te veroveren. Alicia Geurts behaalde de hoogste klassering. Ze werd 6e met 129,5 punten, en kreeg daarmee 8 punten voor de vereniging. Hester van Eijden wist nog net een punt voor de vereniging te behalen met een 12e plaats. In de C-groep wist Steven Bos een aanzienlijk hogere score te behalen dan tijdens de eerste wedstrijd en deze keer leverde hem dit de zilveren medaille op en 16 punten voor de vereniging. Ximena van Keulen, Kirsten Veltman en Anne Maayaa Meijs wisten achtereenvolgens 8, 5 en 4 punten te scoren voor het verenigingsklassement.In de B/A groep behaalde Mariska Berm een lager puntentotaal dan tijdens de eerste wedstrijd maar wist zich dit keer wel op het podium te plaatsen. Ze werd 3e met een totaal van 123 punten en scoorde 14 punten voor de vereniging. In de laatste categorie, de springers in het bezit van niveau 1 en/of 2 had Aquarijn vier jonge deelneemsters die dit seizoen voor het eerst in deze categorie deelnemen. Ze deden het allemaal beter dan tijdens de eerste wedstrijd en Daphne Wils en Lisa Klooster wisten zelf respectievelijk 2 en 1 punt(en) voor de vereniging te behalen.Door de vele goede scores en de top 12 posities in de verschillende categorieën verzamelde de Aquarijners 77 punten en blijven hiermee op de 2e plaats staan in het tussenklassement voor de verenigingen welke met grote voorsprong geleid wordt door PSV Eindhoven. De derde wedstrijd vindt plaats op zaterdag 16 januari 2010 bij De Dolfijn in het Sloterparkbad te Amsterdam.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren