Goud en 2x brons tijdens finale Breedtesport

De jongste leden van Aquarijn schoonspringen uit Nieuwegein hebben zich weer van zich laten horen tijdens de finaleronde van de KNZB Breedtesportcompetitie op 1 februari in Amersfoort. In de twee jongste categorieën wisten ze drie medailles te veroveren.In de E-categorie (jongens en meisjes geboren in 1999 en later) behaalde Ismaëlle Derksen (8 jaar) een verrassende bronzen medaille. In een serie met maar liefst 32 deelnemers een schitterende prestatie.In de daaropvolgende leeftijdsgroep, de D-categorie (jongens en meisjes geboren in 1997 en 1998) veroverde Lisa Klooster (zie foto) de gouden medaille. Ze wist zelfs voor 2 sprongen de hoogst mogelijke score (een 10) te behalen. In dezelfde categorie was er een mooie derde plaats voor Lotte van Apeldoorn. In het overall klassement over 4 wedstrijddagen bleek Lotte ook goed te zijn voor de bronzen medaille.Naast de medaillisten in de eerste twee series werd door de overige Aquarijners ook goed gepresteerd. De beste twaalf springers scoren punten voor de vereniging. In de E-categorie werden punten voor Aquarijn gescoord door Hester van Eijden (9e plaats) en Susanne Klooster (11e plaats). In de D-categorie scoorden Irene Huiskamp (6e plaats), Alicia Geurts (9e plaats), Ximena van Keulen (10e plaats) en Liselotte Breedveld (12e plaats) punten voor de vereniging.In de hogere leeftijdscategorieën werden eveneens punten voor Aquarijn gescoord door Daphne Scheffer (C-categorie, 10e plaats), Kevin Geerders (C-categorie, 12e plaats) en Linda Taal (B A-categorie, 5e plaats).Ondanks deze mooie prestaties wist Aquarijn net niet voldoende verenigingspunten te behalen voor een podiumplaats, met slechts 5 punten achterstand werd de vierde plaats veroverd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren