Europees Kampioenschappen Jiu Jitsu

Op 11, 12 en 13 mei is het zover, liefst 10 Jiu Jitsuka’s van BSPHolland/CombySport uit Nieuwegein komen dan uit op de Europese Kampioenschappen onder de 18 en 21 jaar in Jiu Jitsu te Genua Italië. Dit betekent dat van de 32 sporters er bijna 1/3 afkomstig zijn van de Nieuwegeinse Topsport stichting BSPHolland. De afgelopen maanden zijn de jonge sporters zeer succesvol geweest in de door de Judo Bond Nederland aangewezen kwalificatie wedstrijden in binnen en buitenland en hebben zich daarmee geplaatst voor dit EK om aldaar met een 22-tal andere Nederlandse sporters ons land te vertegenwoordigen.

Op vrijdag 11 mei komen de volgende Nieuwegeinse sporters op de mat, Genevieve Bogers in de fighting min 48 kilo min 18 jaar, Rico Struijs in de min 73 kilo fighting min 18 jaar, Manolito Vyent eveneens in de min 73 kilo fighting min 18 jaar, Leroy Kuipers en Jeroen den Heijer in de DUO heren onder 21 jaar en Brian Frowijn en Kevin Frowijn, eveneens in de DUO heren min 21 jaar.

Op zaterdag 12 mei komen Jeniffer Zoetemeyer in de min 52 kilo fighting min 18 jaar, Vanity Westra in de min 62 kilo min 21 jaar.

Zondag 13 mei tenslotte komen Jeniffer Zoetermeijer en Manolito Vyent op de mat in de DUO mix onder de 18 jaar en Joey Seijkens in de fighting min 94 kilo min 21 jaar.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren