Eindelijk vakantie!

Het was ons het jaartje wel weer, althans, als je terugblikt van vakantie tot vakantie. Dit jaar hebben we nog een hele hoop in petto en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een aantal nieuwe projecten waaronder, ja nu gaat het komen, ook winkelen via De Digitale Stad Nieuwegein.

Momenteel leggen we de laatste hand aan het nieuwe winkelcentrum in Nieuwegein. Een plek op De Digitale Stad waar Topondernemers uit Nieuwegein zich hebben aangesloten zodat U zonder parkeer problemen Uw inkopen kunt doen. Binnenkort start de testperiode waarvoor zich een 30-tal hebben aangemeld.

Speciaal met het oog op de vakantie is Erica Dankmeijer een nieuwe rubriek gestart, “met PEN op reis”. Dus heeft u vakantieverhalen dan kunt u die aan Erica doormailen.

We hebben ook voldaan aan de wens om ‘pennetjes’ te plaatsen, kortweg een vraag en aanbod site waar u alles wat u te koop heeft kan aanbieden en natuurlijk iets plaatsen als u iets zoekt. John, werkt ‘ie als ik terug ben?

Onl-line games is ook zoiets. De Digitale Stad Nieuwegein is al hoofdsponsor van de DSNLanparties en we hebben nu ook een site waar je van alles vindt over On-Line Games. De jonge Jeffrey de Krou ontfermt zich hierover (de taalfouten schijnen bij deze scene te horen).

Raoul Mangal heten we ook welkom want die gaat binnen De Digitale Stad Nieuwegein alles doen over uitgaan en Johan Morgenstond, onze nieuwe fotograaf, zal u blijven verrassen met mooie beelden.

Mallorca, twee weken geen computers! maar het nieuws zal, op een laag pitje, gewoon door blijven gaan. Heeft u spannend, informatieve of leuk nieuws, dan kunt u die de komende twee weken mailen aan Patrick Willemse of aan 1 van de redacteuren van de desbetreffende rubriek.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren