De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Veel mensen zeggen dat het al winter is. De winter is toch volgens de kalender nog niet begonnen. De meteorologische winter wel, maar de astronomische winter begint pas de 21e van December. Gezien het weer zou ik het ook nog herfst noemen. In één week vier types weer, of misschien zelfs wel meer. Nederland op zijn best!
Maar ach, zijn we dit ook niet gewend? Dikke kleding, mutsen, sjaals, handschoenen… Veel mensen klagen elk jaar weer, maar er is niet veel anders dan vorig jaar en ook volgend jaar zal het weer koud zijn. Dus, kruip op de bank, sla die deken om je heen, neem een extra mok warme soep, chocomel, koffie of thee en geniet van de winter. Voor je het weet is het weer zomer en kan men weer klagen dat het te heet is.’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren