De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Elke strip is overdreven. Door de overdrijving krijgt de maatschappij een spiegel voor. Maar… wat als een gebeurtenis nou eens niet overdreven is? Er zitten een aantal Pen-i strips bij die geen woord overdreven zijn. Deze Pen-i is wel overdreven, maar het scheelde niet veel. Nog nooit heb ik mensen elkaar bij een buffet zien verdringen als deze kerst. Nog nooit heb ik mensen hun bord zo gulzig zien vullen, om de helft te laten staan. En dat terwijl er meer dan genoeg was… Misschien is het de verharding van de maatschappij, maar ik doe er niet aan mee! ’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren