De Nieuwegeinse Tenniskampioenschappen

Midden in het groene stadshart wordt vanaf 8 oktober t/m 19 oktober het grootste tennisevenement van Nieuwegein gespeeld. Tennisvereniging Oudegein organiseert voor de achttiende keer op haar tennispark de Nieuwegeinse Tennis Kampioenschappen. Dit toernooi is alleen toegankelijk voor Nieuwegeinse inwoners of die lid zijn van een Nieuwegeinse tennisvereniging.

De kampioenschappen zijn goedgekeurd door de KNLTB. Bondsgedelegeerde is de heer John Kempeneers. Wedstrijdleiders zijn Wim van Wijk en Mak Schriel. Topsponsors van het toernooi zijn Auto Centrum Nijkerk, Brouwerij De Leeuw, Halfords, PlantijnCasparie drukkers en Fortis Bank.

Zowel in het enkelspel als mixed en dubbel worden spannende wedstrijden gespeeld in de categorieën 3/4, 5/6 en 7/8. Nieuw zijn de categorieën 50+ in 5/6 en 7/8. In de avonduren begint het toernooi vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur. In het weekend wordt gestart om 09.00 uur tot in de avonduren. Zaterdag 11 oktober wordt een groot toernooifeest georganiseerd i.s.m. met de Nieuwegeinse band Rampzalig.

Inschrijfkaarten zijn verkrijgbaar bij: Fortis Bank, Sport S´anders, Vermaas brillen, Koster Schoenmode, Wijkersloot reisbureau´s, Com4Sports en de vier Nieuwegeinse tennisverenigingen TV Vreeswijk, TV Rijnhuyse, LTV Nieuwegein en TV Oudegein. Ook via www.oudegein.nl zijn inschrijvingsmogelijkheden. Sluitingsdatum is 17 september.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren