Dames en heren tafeltennissers winnen

In de afdelingshoofdklasse zorgde het 1e herenteam van TTVN met de jeugdspeler Rob Seldenrijk in hun team in de thuiswedstrijd tegen Huizen 3 voor een 7–3 overwinning. Martijn Heidema bleef ongeslagen. Rob Seldenrijk won twee enkels en John Jansen kwam in één enkelspel tot winst. Ook het dubbelspel wisten de TTVN-ers in winst om te zetten. Met de zware uitwedstrijd tegen SVO in De Meern in het verschiet staat het team uit Nieuwegein na 9 wedstrijden op de 4e plek met 42 punten.

De TTVN dames sloten in Leiden tegen DOCOS 2 de najaarscompetitie af met een goede 8–2 overwinning. Lisette Schuurhof en Anita wonnen al hun enkels en samen ook het dubbelspel. Het achtste punt werd voor TTVN binnengehaald door Sanne van Doorn.

Zonder de ernstig geblesseerde Rob Seldenrijk moest het 1e jongensteam thuis in de landelijke A-klasse genoegen nemen met een 5–5 gelijkspel tegen Scyedam uit Schiedam. Max van Amerongen en Jesse Coljee wonnen ieder twee enkels en samen ook het dubbelspel. De 11-jarige Patrick Nieuwendijk uit het 3e team viel in en maakte in die hoogste landelijke jeugdklasse een prima debuut, maar kwam niet tot winst. Het team staat nu op de 1e plaats met 5 punten voorsprong op TAVERZO uit Zoetermeer, dat de komende twee weken zowel uit als thuis de tegenstander is en zelf een onverwacht grote 9–1 overwinning boekte in hun uitwedstrijd tegen ATC in Nijmegen.

Het 2e jeugdteam won met 10–0 van Vice Versa uit Oudenbosch en heeft in de strijd om het kampioenschap in de landelijke C-klasse en de promotie naar landelijk B klasse 12 punten voorsprong op hun naaste concurrent Amsterdam ’78, dat in de laatste twee wedstrijden hun tegenstander is.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren