Cursus wereldkoken weer van start

Het Multicultureel Vrouwenproject van de Stichting Welzijn Nieuwegein organiseert vanaf donderdag 14 oktober de cursus Wereldkoken voor vrouwen. Vijf verschillende allochtone vrouwen uit verschillende landen zullen gedurende vijf donderdagavonden een kijkje in eigen keuken geven en hun kennis van allerlei gerechten laten zien. Nederlanders proeven graag en genieten van al het multiculturele culinaire aanbod, dat je tegenwoordig vaak krijgt, maar zelf deze gerechten klaarmaken zit er meestal niet in, omdat men kennis moet hebben van de receptuur en de vreemde ingrediënten.

In de cursus Wereldkoken voor Vrouwen worden de cursisten door de gastdocentes aan het werk gezet en kunnen zij van dichtbij meemaken wat er allemaal voor komt kijken, voordat men zich tegoed kan doen aan de zoete en hartige heerlijkheden.

Elke cultuur heeft zijn eigen aparte ingrediënten en receptuur. De cursus is alleen toegankelijk voor vrouwen en kost € 35,00 voor 5 keer, inclusief de maaltijd die gezamenlijk wordt genuttigd. Het begint op donderdag 14 en 28 oktober, 11,18 en 25 november 2004 van 17.00 tot ongeveer 20.00 uur.

Buurtcentrum Kerkveld is gevestigd aan het Kerkveld 63 te Nieuwegein. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Wie niet geplaatst kan worden, komt op een wachtlijst. Het aanmelden gaat via het Multicultureel Vrouwenproject, kontaktpersoon daar is Lenie Winter. Bereikbaar via telefoonnummer: 030 – 60 337 48.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren