Avontuur van poes Francesca

Toen de eigenaren van poes Francesca haar op 8 oktober jl. naar de dierenartspraktijk aan de Andreasgaarde Nieuwegein wilden brengen zijn ze haar kwijt geraakt. Ze zat wild in de kattenmand te springen, daardoor raakte het handvat van de kattenmaandkooi los en viel de kattenmand op de grond. Het luikje ging open en vrijwel voor de deur van de dierenartspraktijk nam Francesca de benen richting het park aan de Andreasgaarde.

“Een directe zoektocht leverde niets op. We zijn de avonden daarop, samen met vrienden uit het dierenasiel van Utrecht, aan het zoeken geweest, maar hebben haar tot nu toe niet gevonden. We zoeken nog elke avond want overdag moet er gewerkt worden,” vertellen de eigenaren aan Amivedi Nieuwegein ongerust.

Francesca is een zwarte-witte lapjespoes met een beetje rood op haar staart en hoofd. Ze is naar verhouding erg klein, nauwelijks groter dan een 6 maanden oude kat terwijl ze is acht jaar oud is. Ze is erg schuw en laat zich erg moeilijk vangen. Ook is ze een expert in het verbergen in direct zicht. Ze heeft een chronische ontsteking aan de traanbuis aan haar linker oog, waardoor deze altijd traant.

Hebt u poes Francesca zien lopen, neem dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of kijk voor meer informatie op www.amivedi.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren