Automobilist bedreigd

Op donderdag 3 mei is een man na een aanrijding met een vuurwapen bedreigd.

Rond kwart over acht in de avond reed een 24-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Herenstraat, in de richting van de Noordstedeweg. Uit de tegenovergestelde richting kwam een auto slingerend in zijn richting rijden. De 24-jarige automobilist remde af, maar de tegenligger kwam op zijn weghelft en de beide auto`s raakten elkaar met de linker voorzijde.

Beide bestuurders stapten uit. De Nieuwegeiner zag dat zijn tegenligger een vuurwapen uit zijn jas pakte, het wapen op hem richtte en zei dat als hij hier iets over zou zeggen dat hij hem dan dood zou schieten. De Nieuwegeiner bemerkte dat de verdachte erg naar de alcohol rook.

De verdachte stapte weer in zijn auto en reed slingerend weg in de richting van de Hildo Kropstraat. De automobilist is zeer geschrokken in zijn auto gestapt en is naar het politiebureau gereden.

Signalement verdachte: Jonge man, licht getint uiterlijk, 16/17 jaar, ± 1.75 meter, tenger tot normaal postuur, zwart kort krullend haar, dun (donzig) snorretje. Hij droeg een spijkerbroek en een donker sweatshirt met lange mouwen. Hij reed in een zwarte Volkswagen Golf, oud type (type 2), voorzien van donker getint glas, sportvelgen, donker getinte achterlichten en er hing iets aan de binnenspiegel. De auto was niet voorzien van kentekenplaten. Bij hem in de auto zat een andere jongeman, ook met een licht getint uiterlijk en 16/17 jaar oud. De auto moet ten gevolge van de aanrijding schade aan de linkervoorzijde hebben.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren