Sint Nicolaas in Nieuwegein

Zaterdag 17 november brengt Sint Nicolaas, direct na zijn aankomst in ons land, al een bezoek aan Nieuwegein. Om 13.30 uur komt de Sint per boot aan bij de aanlegsteiger aan de Herenstraat in Jutphaas, waar burgemeester Cor de Vos de goedheiligman en zijn pieten een hartelijk welkom in Nieuwegein toeroept.

Ook is hier de Stichting Middenstand Centrale van de partij. Voor de muzikale noot zorgen De Kolkblazers. Het is het begin van een zeer drukke dag voor de Sint. Hij begint eerst aan een bezoek aan Jutphaas en gaat vervolgens in zijn rijtuig naar het winkelcentrum Cityplaza bij Foodplaza. Aankomst daar is om 14.30 uur.

Vervolgens hanteert de Sint in Nieuwegein-noord het volgende spoorboekje.

15.00 uur brengt hij een bezoek aan het Makado Center.

15.30 uur is de Sint te gast in winkelcentrum De Gaarde.

15.50 uur komt de goedheiligman naar winkelcentrum Batau/Muntplein.

Ook in Vreeswijk geeft de Sint natuurlijk blijk van zijn aanwezigheid. Hoe kan het ook anders. Tussen 13.30 en 13.45 uur vaart hij vanaf de Lek de sluizen binnen. Burgemeester De Vos zal de Sint om 14.00 uur begroeten als hij aan de loswal in de Dorpstraat vaste voet op Vreeswijkse bodem zet. Door zijn drukke programma is de aankomst van de Sint dit jaar iets later dan gebruikelijk in Vreeswijk.

Winkeliersvereniging Winkelcentrum Vreeswijk heeft in goed overleg met de Sint veel activiteiten kunnen regelen, waaronder het traditionele bezoek aan het Vreeswijkse fort.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren