Vreeswijk zoekt authentieke auto’s en tweewielers

In Vreeswijk vindt zaterdag 4 september een Authentieke Dag plaats. Op deze dag zullen; gebruiken, ambachten en vervoersmiddelen van voor 1960 getoond worden. Hiervoor is de organisatie op zoek naar bezitters van authentieke vervoermidden, zoals vracht- en personenauto’s, motoren, bromfietsen, bakfietsen, tractoren, boerenkarren, koetsen en dergelijke.
Het is de bedoeling dat op de Authentieke Dag de voertuigen geshowd worden aan het publiek, een rondrit door de omgeving te maken en er een gezellige dag van te maken. Wie 4 september mee wil doen kan kontakt opnmen met de oprganisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Vreeswijk zoekt authentieke auto’s en tweewielers

In Vreeswijk vindt zaterdag 4 september een Authentieke Dag plaats. Op deze dag zullen; gebruiken, ambachten en vervoersmiddelen van voor 1960 getoond worden. Hiervoor is de organisatie op zoek naar bezitters van authentieke vervoermidden, zoals vracht- en personenauto’s, motoren, bromfietsen, bakfietsen, tractoren, boerenkarren, koetsen en dergelijke.Het is de bedoeling dat op de Authentieke Dag de voertuigen geshowd worden aan het publiek, een rondrit door de omgeving te maken en er een gezellige dag van te maken. Wie 4 september mee wil doen kan kontakt opnmen met de oprganisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren