Vermist Willem

9-6- Ernest Claeshove in Nieuwegein, Willem is een rood gestreepte kater van 4 jaar oud. Dit manneke is nu al een hele tijd niet meer naar huis gekomen.Hoewel Willem een echte vrijbuiter is, is hij nu toch wel heel lang weg.Het is niet de eerste keer dat dit baasje aan de wandel is. De vorige keer is hij ook een aantal weken weggeweest, en kwam na verloop van tijd weer op eigen kracht naar huis.Het buitenleven bevalt hem kennelijk heel erg goed.De huisgenoten maken zich dan ook niet direct ongerust als Willem een paar dagen niet thuis komt.Het vervelende is, dat je nooit zeker weet of alles goed is met je dier.De huisgenoten van Willem willen dat wel erg graag weten. Sommige dieren zijn inderdaad bijna niet binnen te houden.Het beste is dan, om ze maar hun eigen gang te laten gaan, en maar af te wachten wat er van komt.Katten die buiten komen, lopen nu eenmaal meer risisco dan een binnenshuis levende kat.Weet u iets over Willem? Belt u dan even naar telefoonnummer 030-6911154. Een mailtje is ook prima.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Vermist Willem,

23-12- Eikstraat, Willem is een grijs met zwart gestreepte cyperse kater van 8 maanden oud. Hij heeft witte sokjes, een witte bef, en is wit in zijn snoetje.

Willem is nog erg jong, en hij moet de wereld nog ontdekken.Jammer genoeg begrijpt hij niet,dat dit jaargetijde niet zo erg vriendelijk is voor rondzwervende dieren.Als hij niet snel gevonden wordt, zal hij snel genoeg ontdekken dat het niet prettig is, om aan het einde van het jaar aan de wandel te gaan.

We hopen dat Willem snel wordt gesignaleerd, of dat hij ergens komt aanlopen.

Het is binnen nu eenmaal heel wat aangenamer dan buiten.

Hebt u informatie over Willem? belt u dan even naar telefoonnummer 030-6911154.

Een mailtje mag ook.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren