Venus/Nieuwegein – PSV

In de eerste ronde van de na-competitie speelde Venus/Nieuwegein tegen PSV. De teams speelden een week eerder ook al tegen elkaar, maar dat was de laatste ronde van de reguliere competitie. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was bijna een kopie van de eerste wedstrijd, met dien verstande dat de Nieuwegeinse mannen nu niet direct een voorsprong namen. De hele eerste helft bleef PSV in de buurt qua score en nam na ongeveer 15 minuten zelfs een voorsprong van 2 doelpunten (9-11).Na de door trainer/coach Patrick Kersten genomen time-out werden de ruggen even gerecht en kon deze achterstand omgebogen worden in een voorsprong van 2 doelpunten met de rust (17-15).Na de rust was het Venus/Nieuwegein die het heft in handen nam en de score langzaam maar zeker uitbouwde naar 8 goals (30-22). Op dat moment dachten de Nieuwegeiners dat de buit binnen was, maar PSV bleef aandringen tot het einde van de wedstrijd aan toe. In deze fase werden wederzijds diverse overtredingen gemaakt die op een rugby-veld niet slecht zouden staan, maar gelukkig escaleerde de wedstrijd niet. Uiteindelijk werd de eindstand van 35-31 bereikt in het voordeel van Venus/Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren