Rugby Vriendentoernooi

Het rugby-seizoen is bijna afgelopen. De ruggers van het eerste team van RCN hebben zich nipt gehandhaafd in de derde klasse van de landelijke NRB-competitie.

Aan het slot van het seizoen staat nog een groots evenement op het programma. Als afsluiting van het seizoen wordt namelijk het RCN Koot Vriendentoernooi georganiseerd. Deze jaarlijkse traditie vindt plaats op zondag 11 mei 2003. Op het vriendentoernooi is iedereen welkom. Het maakt niet uit of je zelf nog nooit rugby gespeeld hebt. Want het doel van het vriendentoernooi is om de inwoners van Nieuwegein en omstreken kennis te laten maken met de rugby-sport.

Voor het vriendentoernooi van 11 mei hebben zich inmiddels al twaalf teams opgegeven. Een team bestaat uit maximaal drie rugby-spelers aangevuld met een zevental niet-rugbyspelers. Het vriendentoernooi begint om 13.00 uur. De lokatie is het sportcomplex Blokhoeve. Dus heb je zin om een partijtje te spelen, kom dan 11 mei langs. Nadere informatie is te verkrijgen bij Ron de Ridder (030 – 60 365 53) of Sjoerd Postma (030 – 60 220 14).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren