Jongens D1 MCHN veldkampioen 2008-2009

Op zaterdag 8 mei zijn de jongens D1 van de Mixed Hockey Club Nieuwegein veldkampioen geworden. Het team moest afgelopen zaterdag met in totaal nog 3 wedstrijden te spelen en met 7 punten verschil voor op de nummer twee, de Gooische Hockeyclub toch nog vol aan de bak.De eerste wedstrijd werd om 11.00 uur gespeeld tegen Nijkerk in Nieuwegein. Aangezien ze dus kampioen konden worden stonden er een heleboel familieleden langs de kant van het veld. Bart Rijdes: ‘Echter na enkele minuten stond het team met 1-0 achter, en dat lieten de jongens dus niet toe. Hierna was er geen houden meer aan en ze gingen met 3-1 voorsprong de rust in. Doordat ze nog beter werden aangemoedigd tijdens de 2e helft vielen er nog veel meer doelpunten voor de Nieuwegeiners. Ook Nijkerk maakte nog een doelpunt. Na 35 minuten van de 2e helft was de eindstand 9-2 voor de jongens van Nieuwegein.’De supporters van Nieuwegein waren erg blij met deze overwinning en dat lieten ze ook horen door het toeteren en fluiten vanaf de zijkant. De jongens kregen nog een medaille opgehangen en hierna op de foto.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren