Jeugdtoernooi scoort voor Kika

Afgelopen week vond op Tennisvereniging Rijnhuyse het eerste lustrum van het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi plaats. De vijfde verjaardag stond in het teken van een goed doel: Kika (Kinderen Kankervrij). Met verschillende acties haalden leden, deelnemers, toeschouwers en sponsoren samen 6.050,- euro op.

Het toernooi van Rijnhuyse staat bekend als het leukste jeugdtoernooi van de regio. “Vanwege onze vijfde verjaardag hebben we dit jaar groots uitgepakt”, aldus Rick van Midde van de toernooiorganisatie. “We hebben een aantal activiteiten opgezet om zo geld op te halen voor Kika. Dat het zo’n groot succes zou worden, konden we alleen maar hopen.” De komst van oud proftennisser Raemon Sluiter in het openingsweekend heeft vermoedelijk een positief effect gehad.

De week begon met de Rijnhuyse Run 4 Kika. “Leden van Rijnhuyse liepen een deel van de halve marathon. We haalden hiermee ruim 3000 euro op”, zegt initiator van de run Eric Martherus. Aan het einde van de week zette hoofdsponsor Kapsalon van Doorn kapperstoelen neer om te Knippen 4 Kika. Ook droeg het kampioenschappen hardserveren bij aan de opbrengst. Voor het kampioenschap spijkerbroekhangen, Klemmen 4 Kika, strijden drie finalisten op donderdag 28 maart om 18.00 uur bij de Rode Winkel op Cityplaza.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren