Hand in hand

Zondag kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Agaatdrift. Rond 22.00 uur ging de politie ter plaatse, waar ze werden aangesproken door de melder. Hij vertelde dat in de brandgang een vrouw mishandeld werd door een man. De politie trof daar niemand meer aan, waarna naar hun woning werd gegaan, waar ook niet werd open gedaan. Een eindje verderop de Agaatdrift werden de omschreven personen aangetroffen.

Daar verklaarde de 32-jarige man zijn 26-jarige vriendin te hebben geslagen en gestompt, onder invloed van alcohol te verkeren en hij zou niet voor zichzelf instaan. Hij wilde worden aangehouden door de politie. Zijn vriendin verklaarde daarentegen zelf ook te hebben geslagen, wilde geen aangifte doen tegen haar vriend en wilde zelf ook aangehouden worden.

Voor alle zekerheid is de man meegenomen naar het bureau, waar het verhaal duidelijk werd. Ze bleken ruzie te hebben gehad en die was een beetje uit de hand gelopen. De man werd vrijgelaten waar hij werd opgewacht door zijn vriendin en samen hand in hand het bureau verlieten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren