Goud bij NRB Kampioenschap voor KRC Rolling

Op zaterdag 3 oktober werd in Zaandam het NRB Kampioenschap verreden. Dit is de afsluitende kampioenswedstrijd voor de Vrije Klasse en Promoklasse in het kunstrolschaatsen. In de wedstrijd wordt gestreden in de disciplines figuren, vrijrijden en roldansen in verschillende klassen.

Voor KRC Rolling was het met 6 keer goud, 5 keer zilver en 3 keer brons een succesvol kampioenschap. Goud was er voor Elena Selles in het figuren. Tessa Vrijhoeven won in deze discipline het zilver. Bij het roldansen was er voor Tessa Vrijhoeven en Sem Fokkelman goud. Zilver voor Iris van Trigt, en brons voor Sylvana Bijlsma. In de discipline vrijrijden was er goud voor Sterre van der Wulp, Merel Meentzen, en Natasja Flantua. Zilver was er voor Tessa Vrijhoeven, Sem Fokkelman en Sherelly van Laar en brons voor Iris van Trigt en Fenna ten Hove.

Met deze wedstrijd is er een eind gekomen aan het nationale wedstrijdseizoen bij het kunstrolschaatsen. De komende maanden gaat KRC Rolling zich richten op de voorbereidingen voor de spectaculaire kerstshow welke op 12 en 13 december gereden zal worden in Sporthal Galecop.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren