Gestoofde spruitjes

Nodig voor dit hele makkelijke gerecht gerecht voor 2 personen:

400 gram spruitjes (schoon)
250 gram krieltjes
400 gram chipolata worstjes in stukjes van 1,5 cm
zwarte peper
2 uien fijngehakt
2 teentjes knoflook geplet
300 ml bouillon, rundvlees of kruiden
maizena om te binden
2 eetlepels mosterd
verse gehakte bladselderij
weinig olie

In een pan de olie zacht verwarmen en de uien met knoflook glazig bakken.
Daarbij 2 eetlepels mosterd, de bouillon en de krieltjes.
Ongeveer 5 minuten smoren, dan de spruitjes erbij en de zwarte peper met de in stukjes gesneden chipolata en nog 8 minuten door stoven.
Afmaken met fijngehakte selderijblad en eventueel binden indien nodig met wat maizena.

Eet smakelijk.


Ontdek meer van De Digitale Stad Nieuwegein

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk


Mobiele versie afsluiten