Geinoord verliest met 1-3 van koploper Ajax

Afgelopen zaterdag kwam koploper in de eerste klasse Ajax naar Parkhout. Trainer Hennie Snel stuurde Geinoord met dezelfde tactiek het veld in waarmee een week eerder de Beursbengels werden verslagen. Het ging de eerste helft dan ook goed, hoewel Ajax veel meer aan de bal was wist het geen kansen te scheppen. Bij één van de spaarzame uitvallen van Geinoord, in de 45e minuut, kreeg een Ajacied in het strafschopgebied de bal ongelukkig tegen de hand.

Scheidsrechter Lang was onverbiddelijk, strafschop. Deze werd benut door El Idrissi en Geinoord leek met een droomstand de rust in te gaan.

Helaas twee minuten later scoorde Ajax uit een onoverzichtelijk situatie via spits Macknack.

Deze zelfde speler was 5 minuten na rust ook verantwoordelijke voor de 1-2 voorsprong van Ajax. Uit een rebound kon hij erg gemakkelijk inkoppen. Hierna was de wedstrijd gelopen en kreeg het publiek enkel nog een fantastische goal van de rechtsbuiten van Ajax te zien en een bal van Nieuwegeiner Bendanon op de binnenkant paal.

Speler Tom van Lijf constateerde na de wedstrijd voor de microfoon van Nieuwegein Radio dat Geinoord kwaliteit tekort komt, vooral in de breedte en “sommige spelers mogen toch wel wat hareder werken, het wordt toch een seizoen van trachten te handhaven”.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren